WERKEN IN EEN WINKEL

Wat is er nu fijner én gezonder dan de hele dag mogen werken tussen prachtige producten van de natuur? Het ook nog eens kunnen combineren met het inspireren en adviseren van anderen daarover! Het mogen verrijken van de levensomgeving van onze klanten! Heb je daar weleens over nagedacht? Iedere dag jouw kennis en ervaring over mogen brengen op onze klanten, om gezamenlijk te streven naar nog meer mooie producten en gezonde planten bij de mensen thuis? En dat zonder te zweven, met de mouwen opgestroopt en onze voeten in de aarde. Dat is genieten!

Intratuin heeft een stevige historie. Vanaf 1980 hebben verschillende ondernemers de handen in één geslagen omdat ze allen geloofden in één belangrijk element: samenwerken. Vanuit die gedachte is Intratuin ontstaan met een authentieke, kennisrijke en ambitieuze verkoopformule. 
Dat belangrijke element, samenwerken, zie je nog steeds overal in terug. Of je nu werkt in een grote of kleine winkel, in het oosten of het westen van het land, samenwerken doen wij met z’n allen.  

Ben jij er klaar voor?

ESF investeert in jouw toekomst

Intratuin ontvangt steun van het Europees Sociaal Fonds.

Momenteel loopt er een ESF dossier (Europees Sociaal Fonds) opleidingen bij Intratuin. Dit is een subsidiedossier waarbij we vanuit het ESF financiële steun krijgen (zowel vanuit Europa als vanuit Vlaanderen) om opleidingen voor onze medewerkers te verzorgen. Intratuin wil met dit project kennis en vaardigheden bijbrengen aan de medewerkers over volgende topics: (1) Creatief omgaan met winkelconcepten, (2) Klantvriendelijkheid, (3) ICT vaardigheden bestel- en kassaprogramma, (4) ICT vaardigheden Covid en (5) Plannen en organiseren. Doel hiervan is om enerzijds de medewerkers nog competenter te maken terwijl we anderzijds ook ervoor willen zorgen om de klanten een nog betere service te kunnen aanbieden.

 

ESF logo

De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. De belangrijkste schakel!

Bekijk onze vacatures