ONZE MERKVISIE

Waar we voor staan

Onze positie uitbouwen als marktleider. Dat is ons doel. Voor Intratuin betekent het dat we onze positie als groen- en woonspecialist willen versterken. En onze pluspunten (service, assortiment, lokaal vak- en ondernemerschap) ten volle willen benutten.

Anders gezegd:
We willen onze vakmanschap delen met al onze klanten. Door ieder moment open en betrokken te zijn. Door op het juiste moment te inspireren met de juiste producten, vers en actueel. En dat kunnen we.

‘We willen vanuit ons vakmanschap inspireren’ 

Vanuit ons natuurlijke enthousiasme en onze gedrevenheid. Want wij zijn gek op groen en wonen. Die gedrevenheid zorgt ervoor dat we alle kennis in huis hebben. Over de kwekers waar de producten vandaan komen.
Over zorg voor de natuur. Hoe je kunt genieten van spullen die je woonplezier en comfort vergroten. Daar ligt onze meerwaarde. Daar ligt onze kracht om de komende jaren het verschil te maken.

ONZE MERKWAARDEN

Wat ons karakteriseert

Klanten mogen wat verwachten van de marktleider. Iedere dag weer. Dat verwachtingspatroon is gebaseerd op een aantal merkwaarden. Die waarden zijn stuk voor stuk stevig verankerd in onze historie. Maar desondanks springlevend:

GEWELDIG GROEN

We denken groen en blijven groen. Dat betekent dat we onze klanten het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Vers en actueel. Goed voor mens en dier.

LIEFDE VOOR ONS VAK

We zijn met hart en ziel verknocht aan alles wat groeit en bloeit. We hebben de kennis in huis en de handigheid in onze groene vingers. We houden van ons vak. Al jaren.

STEEDS WEER VERRASSEN

Beleving. Dat is waar we goed in zijn. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen telkens met nieuwe producten, inspirerende concepten en frisse idee├źn. Dat zit nu eenmaal in onze genen.

MET OPEN ARMEN

De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom worden klanten zonder uitzondering gastvrij ontvangen en met plezier en toewijding verder geholpen. En dat doen we natuurlijk ook als ze ons online bezoeken.

BijWe blijven trouw aan

ONS GROENE HART

Blad

De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. De belangrijkste schakel!

Bekijk onze vacatures