Kom ook werken bij:

Intratuin Lovendegem

Wie zijn we?

Intratuin Lovendegem is een bloeiend bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, zit in een groeiflow en blikt vooruit op uitbreiding. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Of je nu nog studeert, aan het werk bent of gepensioneerd bent, bij Intratuin hebben we de geknipte job voor jou!

Klinkt werken bij Intratuin als muziek in de oren? Gelijk heb je! Elke dag opnieuw krijg je de kans om helemaal op te fleuren tussen de bloemetjes en de plantjes. Ontdek welk mogelijkheden er zijn om te werken bij Intratuin en welke vacatures er momenteel open staan.

Bekijk onze vacatures

Waarom jij wilt werken bij Intratuin

 

Ben je student en op zoek naar een leuke studentenjob?

Het hele jaar door zetten we studenten in om te helpen in de winkel. Dit kan gaan van kassawerk tot het helpen op een specifieke afdeling. Als student is het voordelig om te werken, aangezien je amper belast wordt. Belangrijk is dat je nog als student ingeschreven bent en voldoende werkuren over hebt.

 

Werk(te) je vast bij een ander bedrijf maar zou je ook graag bij Intratuin komen werken?

Geen nood! Ook als flexijob kan je aan de slag bij Intratuin. Om in aanmerking te komen als flexijob moet je drie kwartalen geleden minstens 4/5 gewerkt hebben bij jouw vaste werkgever. Als dit voor jou zo is, kan je als flexijob komen werken. Ook deze vorm van tewerkstelling is voordelig voor de werknemer aangezien je niet belast wordt op het inkomen dat je verdient als flexijob.

Wist je dat… je zelfs als jong-gepensioneerde aan de slag kan onder het statuur flexijob? Je brutoloon is gelijk aan je nettoloon, zonder dat je in een hogere belastingsklasse valt.

 

Heb je de groene vibes helemaal te pakken en wil je voltijds werken voor Intratuin?

Ook dit kan! Geregeld zijn we op zoek naar vaste medewerkers voor een bepaalde afdeling of om een leidinggevende functie te vervullen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket. Je rolt mee van het ene seizoen in het andere, want de thema’s in de winkel veranderen gedurende het jaar. Bovendien kom je terecht in een tof team van werknemers en kan je rekenen op de ervaring van jouw nieuwe collega’s.

 

Benieuwd naar hoe het is om bij Intratuin te werken? Ontdek het in dit filmpje, of kom eens langs!

ESF investeert in jouw toekomst

Intratuin ontvangt steun van het Europees Sociaal Fonds.

Momenteel loopt er een ESF dossier (Europees Sociaal Fonds) opleidingen bij Intratuin. Dit is een subsidiedossier waarbij we vanuit het ESF financiële steun krijgen (zowel vanuit Europa als vanuit Vlaanderen) om opleidingen voor onze medewerkers te verzorgen. Intratuin wil met dit project kennis en vaardigheden bijbrengen aan de medewerkers over volgende topics: (1) Creatief omgaan met winkelconcepten, (2) Klantvriendelijkheid, (3) ICT vaardigheden bestel- en kassaprogramma, (4) ICT vaardigheden Covid en (5) Plannen en organiseren. Doel hiervan is om enerzijds de medewerkers nog competenter te maken terwijl we anderzijds ook ervoor willen zorgen om de klanten een nog betere service te kunnen aanbieden.

 

ESF logo

Dit zijn onze kernkwaliteiten.

Herken jij jezelf?

Gedreven

GEDREVEN

Iedere dag opnieuw halen we het beste uit onszelf. We pakken door. Met ongelofelijk veel plezier en een flinke dosis motivatie gaan wij tot het uiterste. Wij denken in oplossingen, werken vanuit ons hart en brengen ons enthousiasme graag over op anderen.

Authentiek

AUTHENTIEK

Wij hebben een eigen persoonlijkheid en durven onszelf te zijn. Creatief, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs. We mogen dan wel marktleider zijn, maar wij blijven met onze voeten in de aarde staan. Van vakidioot tot creatieveling, iedereen met een passie voor groen wordt met open armen ontvangen.

Samenwerken

SAMENWERKEN

Daar zijn wij kampioen in. Dagelijks wordt er gewerkt aan de mooiste en meest creatieve projecten. Maar nooit alleen. We bundelen de krachten en talenten van onze medewerkers en gaan door tot we onszelf hebben overtroffen. Vervolgens vieren we het succes.

Gastgericht

GASTGERICHT

Iedere klant zien wij als een kans. Een kans om verwachtingen te overtreffen met verrassende combinaties en frisse ideeën. Dat zit in onze genen. En dat doen we met een hele brede en gemeende glimlach. Vanuit ons groene hart, voor een groenere wereld.

Vakmanschap

VAKMANSCHAP

Wij zijn gepassioneerde vaklieden. Echte kenners met een bak aan ervaring. Daarnaast ontgaat ons geen enkele trend en bewegen we mee naar de toekomst. Zo geven wij onze kennis ook graag door aan onze nieuwe talenten.

Job Alert

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact! Schrijf je nu in voor onze job alert en ontvang als een van de eerste onze nieuwe vacatures.

De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. De belangrijkste schakel!

Bekijk onze vacatures